Bedrijvenwegwijzer
UITVAARTZORG OP MAAT

Bedrijfsnaam

UITVAARTZORG OP MAAT

Adres

Weijland 23
2415 BB NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN

Telefoon

06-30720565

Email

info@uitvaartzorgopmaat.nl

Website

Facebook

Bij Uitvaartzorg Op Maat gaat het niet over standaarden. Het gaat over wat goed voelt, wat past bij degene die is overleden én bij de nabestaanden. Om samen een afscheid te organiseren waar je met een goed gevoel op terug kijkt.

Kennismaken
Praten over een naderend afscheid kan confronterend zijn. En tegelijkertijd kan het ontzettend mooi en waardevol zijn. Samen met jou en je familie kunnen we je wensen bespreken. Het is fijn om vooraf kennis te maken. Dan weet je wie je uitvaart regelt en wij leren jou alvast kennen. Dat geeft handvatten om een passend afscheid te organiseren. Bovendien scheelt het veel zorgen in de week voor het afscheid. Als nabestaande moet je dan zoveel beslissingen nemen.

Juridische ondersteuning
Is alles geregeld voor de nabestaanden? Of is er behoefte aan een executeur of gevolmachtigde na overlijden? Is je testament up-to-date? Het organiseren van een afscheid kost tijd en energie. Net als de zaken daaromheen. Onderwerpen waar je niet dagelijks mee bezig bent, maar wel belangrijk zijn om goed te regelen.

Uitvaartzorg Op Maat werkt samen met een ervaren jurist, gespecialiseerd in de voorbereiding en uitvoering van (levens)testamenten. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

 
Kaart
© 2024 Bedrijvenwegwijzer.nl    Alle rechten voorbehouden.