Bedrijvenwegwijzer
ABC-GEZOND

Bedrijfsnaam

ABC-GEZOND

Adres

Jan van Amstelstraat 56
5481 HD SCHIJNDEL

Telefoon

06-13662169

Email

info@abc-gezond.nl

Website

Welkom bij ABC-gezond!
Wil jij je het hele jaar fitter, energieker en gezonder voelen? En daarbij ook wat kilo's kwijtraken? Dat kan door te kiezen voor goede voeding en een gezonde leefstijl!

Je lichaam heeft voeding nodig om goed te kunnen functioneren. Mensen zijn zich er vaak niet van bewust dat de juiste voeding bijdraagt aan jezelf goed en energiek voelen. Gezonde en juiste voeding is de brandstof voor het lichaam. Je tankt tenslotte ook geen diesel voor een benzinemotor!

Ik wil je leren op de juiste manier bij te tanken en te zorgen dat je lichaam de juiste brandstoffen krijgt. In mijn voedingsadviespraktijk ABC-gezond help ik je graag om bewust de goede en gezonde voedingskeuzes te maken. Waar nodig zal ik dit ondersteunen met bewegingsadviezen. Door middel van Advies, Begeleiding en Coaching, kom ik tot een passend programma, volledig afgestemd op jou als individu. Het uiteindelijke doel hiervan is het behalen en behouden van een gezond gewicht en een optimaal energiek lichaam.

ABC-gezondprogramma en ABC-SWITCH
In het ABC-gezondprogramma bied ik je 8 weken advies coaching en begeleiding! Je krijgt wekelijks informatie over voeding en wat voeding met het lichaam doet. Door het bijhouden van eetdagboeken kijk ik hoe, wat en wanneer je eet en geef ik daarop feedback. Zo leer je stapje voor stapje de juiste keuzes te maken, het huidige voedingspatroon te doorbreken en bewust te kiezen voor een nieuwe gezonde leefstijl. Dit bereik je met natuurlijke, onbewerkte en gevarieerde voeding.

Val je liever af met de kracht van een groep? Daarvoor bied ik het programma ABC-SWITCH aan. Met de groep ga je aan de slag om de SWITCH te maken naar een gezond voedingspatroon. Je krijgt uitleg over het maken van de juiste keuzes, we gaan wegen en meten, ervaringen uitwisselen, recepten uitwisselen en tips en adviezen aan elkaar geven.

Bewegen
Naast gevarieerde voeding is beweging heel belangrijk. Je hoeft niet 7 dagen per week naar een sportschool, maar ik stimuleer je wel te bewegen. Uitgangspunt hierbij is het zetten van 10.000 stappen per dag! Dit mag ook een andere vorm van lichaamsbeweging zijn, denk bijvoorbeeld aan fietsen.

Ik loop zelf al meer dan 10 jaar hard, waaronder hele en halve marathons. Hierdoor kan ik je als ervaringsdeskundige zeker op weg helpen met sport en voeding en je begeleiden om je eerste 5 km hard te lopen!

Naast het ABC-gezondprogramma kun je natuurlijk ook terecht voor één of meerdere consulten.
Durf jij de uitdaging aan samen met mij je voedingspatroon te veranderen? Neem dan contact op!

 
Kaart
© 2024 Bedrijvenwegwijzer.nl    Alle rechten voorbehouden.