Bedrijfsnaam | MAAGDENBERG GRAND CAFE |
Adres |
Maagdenbergplein 11
5915CW VENLO |
Telefoon | 077-3513294 |
Website | www.demaagdenberg.nl |
Huize Maagdenberg staat voor culinair goed eten in een ontspannene sfeer uitsluitend met dag verse producten. Het pand geeft met zijn unieke uitstraling, de nostalgie weer van begin 19de eeuw. Eigenaar en gastvrouw Bianca Wennekes en moeder van 3 kinderen ( 1970 ) werkte jaren lang in top zaken als De Hoop op de Swarte Walvis, Schoorlse Heren, De Bokkedoorns in Overveen en De Kloosterhoeve. Sinds 1994 heeft zij een vis winkel in de binnen stad van Venlo. Sinds 2005 runt zij DC Catering. In 2010 kwam daar Huize Maagdenberg bij. Al in 1993 deed ze haar vinoloog opleiding. Haar passie maar vooral haar drijfveer, maakt het product. Onze Chef, Baer Dielen, is geboren op 10 juni 1983 in Venlo. Op veertien jarige leeftijd bakte Baer al zijn eerste varkenshaas in de Gouden Tijger te Venlo. Niet lang daarna begon hij als stagiaire bij het kasteeltje Wittem in het Zuiden van ons land, een zware maar zeer leerzaam tijd. Chateau Holtmuhle en de Librije in Zwolle hebben zijn creativiteit verder aangewakkerd. Zowel een waanzinnige als leerzame tijd. Na Tout a Fine en de Harbour Club volgde Beluga in Maastricht, One in Roermond, Hapas in Venlo, de Beejenkurf in Venray en restaurant De Werf in in Venlo Als Chef van Huize Maagdenberg kan hij al zijn passie kwijt. In dit pand met authentieke sfeervolle zalen en een e la carte restaurant, roert Baer het roer. Baer werkt graag met olijfolie. Zijn motto is vers, Bourgondisch en grof opgemaakte gerechten met vele culinaire prikkelingen, e? en het liefst alles op een groot bord. Zijn lievelingsgerecht is coq au vin. Zijn moeder is zijn grootste inspiratie bron. In restaurant Winners serveert hij een bourgondische kaart, voor in het cafe en op het terras lekkere terrasgerechten en buffetten op moeders wijze. Maandag vanaf 18.00 uur geopend. Dinsdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur geopend.