Bedrijvenwegwijzer
GARAGE GROENENBERG

Bedrijfsnaam

GARAGE GROENENBERG

Adres

't Woud 8
3232 LN BRIELLE

Telefoon

0181-417534

Website

Autogarage Groenenberg is ruim 25 jaar een begrip in Brielle en omgeving. Door onze “eerlijke en goede service” tegen scherpe tarieven, zien wij ons tevreden klantenbestand dan ook maandelijks toenemen. Uiteraard is iedere klant bij ons van harte welkom voor onderhoud, reparatie, APK keuring, airco service of in- en verkoop van uw auto. Kortom…uw auto is bij ons welkom en in goede handen!

Onze service
Onze voordelige tarieven, persoonlijke benadering en passie voor het autovak, hebben er voor gezorgd dat wij nog nooit hebben hoeven adverteren. Ons groeiende klantenbestand is dus uitsluitend ontstaan door mond op mond reclame vanuit onze klanten zelf. Wij willen graag al onze klanten hiervoor hartelijk bedanken en zullen dan ook altijd het serviceniveau hanteren dat onze klanten van ons gewend zijn. Wij adviseren altijd open en eerlijk en zijn er dan ook van overtuigd dat eerlijk altijd het langst duurt!

Milieu bewuster
Naast de veiligheid van uw auto denkt onze garage ook nog eens aan het milieu. Zo is onze garage met LED verlicht en werken onze schroefmachines op accu’s, waardoor de compressors zoveel mogelijk worden ontzien.

 
Kaart
© 2024 Bedrijvenwegwijzer.nl    Alle rechten voorbehouden.